Afdrukken

Ik ben Sieneke Groenman en train ruim tien jaar met veel plezier met mijn honden bij Marlies, Mariette en Anita. Eerst in Alphen aan den Rijn, tegenwoordig in Nieuwkoop bij Dogsupport. 


Ik heb in de loop der jaren met veel verschillende honden diverse trainingen gedaan en heb gemerkt dat dat echt verschil maakt. De ene hond is echt de andere niet en heeft zijn eigen talenten en bijzonderheden. Na jaren Staande jachthonden, een Markiesje, een Lagotto en diverse herdershonden heb ik tegenwoordig 3 beaucerondames.

De oudste inmiddels 13 jaar en de jongste 2. Ik vind het heerlijk om diverse trainingen te proberen en hop dus binnen hondentrainingsland van de ene naar de andere discipline. 

Samenleven met een hond is een mooi avontuur en ik gun iedere baas en iedere hond een fijne band. Soms is dat echter hard werken en het komt nooit vanzelf.

Bij Dogsupport werkt een opgewekt en enthousiast team dat inventief en op maat baasjes bij staat in hun weg naar een fijn samenleven met hun hond. Ik wil de kersverse en meer ervaren hondenbaas graag versteld laten staan van wat zijn/haar hond kan, laten zien wat een lol je samen kunt hebben.  Als ik na een les een baasje met trots naar zijn/haar hond zie kijken en opgetogen huiswaarts keert,ben ik content.

Graag tot ziens op het trainingsveld.

 Foto erbij