Afdrukken

Het was in 2012 dat Anita Metselaar, Mariette van der Vos en Marlies Kloet plannen maakten over een eigen hondenschool. Alle drie meiden die al jaren bezig waren met het lesgeven aan mensen met honden en het trainen van hun eigen honden. Dus aan ervaring ontbrak het niet.

Het moest een hondenschool worden, anders dan anderen….alleen maar positieve trainingsmethoden en verschillende sporten, die voor hond en ‘baas’ leuk zijn om te doen. Kleine groepjes zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. En dan ook nog verantwoord met zorg voor het welzijn van de hond, fysiek en mentaal.

In oktober 2013 waren de plannen zo concreet dat er gestart kon worden met DogSupport.  In eerste instantie was het de bedoeling dat deze 3 alle 3 2 uur les zouden geven op zaterdagmorgen. Maar al heel snel bleek de aanloop zo groot dat ze alle drie drie uur les gaven.

Korte tijd later bleek dat zelfs niet genoeg en werden er andere ervaren en gedreven meiden bijgezocht die ook trainingen konden organiseren.

Nu is DogSupport uitgegroeid tot een hondenschool die ongeveer 32 trainingsuren in de week verzorgd, 11 medewerkers heeft en talloze blije honden begeleidt.